Skip to main content Skip to search

ANTWERP EXPO 15-16 FEBRUARI 2020

Op 15 & 16  februari 2020 vindt in Antwerp Expo voor de 10de maal het Tweedehands MotorhomeSalon plaats. Dankzij de meer dan 50 exposanten uit zeer uiteenlopende sectoren zijn de beurzen voor alle motorhomeliefhebbers uit België en Nederland een echte must.
Het Tweedehands MotorhomeSalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een motorhomekoopje wil doen. Er zijn honderden tweedehands motorhomes en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.
En ook voor de motorhomebezitter zijn de salons meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!
Mensen die (voor het eerst) willen proeven van de motorhomebeleving en van de tweedehands motorhomes kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven.
Achtergrond en duiding krijgt de motorhomegebruiker bij de boeiende exposanten die graag tijd vrijmaken om jullie te informeren. In het Mobilcafé kan je verpozen en op adem komen.

Tijdens de beurs, vind je de tweedehands motorhomes van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde motorhomevakantie! Mis het event niet!

DEALERS

Tweedehands motorhomes (en stockwagens), aan super kortingen! De beurs is het evenement voor iedereen uit België en Nederland die net voor de zomer een motorhome koopje wilt doen. De exposanten bieden direct leverbare motorhomes tegen interessante prijzen en garantie.

WAAR KAMPEREN

Natuurlijk kan je er ook exposanten vinden met informatie over de mooiste camperplaatsen en campings in België, Nederland, Europa en verder! Voor vakantie of weekend weg! Kom hen bezoeken en doe de nodige inspiratie op!

ACCESSOIRES

Ook kunnen jullie terecht bij de andere exposanten voor handige accessoires, camperbouw, interessante gidsen en magazines, verzekeringen en de allenieuwste snufjes en toepassingen voor de camper.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer:

15 en 16 februari 2020

Waar:

Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen
België

Antwerp Expo bevindt zich buiten de lage-emissiezone (LEZ)!

Prijzen:

Volwassenen: €6,00 ( aan de kassa )
Kinderen tot 16j GRATIS

Openingsuren:

Za 15/02 10:00-18:00
Zo 16/02 10:00-17:00

www.motorhomesalon.be
Tel: +32(0)477 800 880
info@motorhomesalon.be
BTW BE0634 875 787

Kleine honden en assistentiehonden zijn toegelaten.

BEREIKBAARHEID

MET DE AUTO

  • Vanuit Brussel: via de E19: afrit 5a ‘Antwerpen-Centrum’ – richting Singel-Zuid volgen – aan de tweede verkeerslichten sla je linksaf de Jan Van Rijswijcklaan in.
  • Vanuit Gent: via de E17: neem afrit 5 ‘Wilrijk/Berchem’ op de ring.
  • Vanuit Breda, Hasselt of Turnhout: volg de ring richting Brussel, neem afrit 5 ‘Wilrijk’ – volg de pijl Antwerp Expo.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Met de trein
U rijdt tot Antwerpen Centraal Station. Daarna neemt u tram 2 (Merksem-Hoboken) of tram 6 (richting Olympiade), die voor de ingang van Antwerp Expo stopt.
Met de tram
Tram 2 : Merksem-Hoboken
Tram 6 : Luchtbal-Olympiade
Met de bus
Bus 17 : Centraal station-Wilrijk-UZA
Bus 22 : Groenplaats-Valaar-UZA
Bus 38 : Schijnpoort-Berchem-Antwerpen Zuid
Bekijk hier de reistijden van De Lijn.