Skip to main content Skip to search

KORTRIJK XPO 07 – 08 MAART 2020

Op 07 & 08 maart 2020 vindt in Kortrijk Xpo het Tweedehands MotorhomeSalon voor de 3de maal plaats na een succesvolle eerste editie. Dankzij de meer dan 50 exposanten is de beurs voor alle motorhomeliefhebbers uit België een must.
Het Tweedehands MotorhomeSalon Kortrijk is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een koopje wil doen. Er zijn tweedehands motorhomes en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.
En ook voor de motorhomebezitter is de beurs meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!
Mensen die (voor het eerst) willen proeven van het op reis gaan met een tweedehands motorhome kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven.

Tijdens de beurs, vind je de tweedehands motorhome van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde kampeervakantie! Mis deze 2e hands motorhome – mobilhome beurs niet! 

DEALERS

Tweedehands motorhomes (en stockmodellen) aan super kortingen! De beurs is het evenement voor iedereen uit België die net voor de zomer een koopje wilt doen. De exposanten bieden direct leverbare motorhomes tegen interessante prijzen en garantie.

WAAR KAMPEREN

Natuurlijk kan je er ook exposanten vinden met informatie over de mooiste campings, camperplaatsen en bestemmingen in Europa en verder! Voor vakantie of weekend weg!

ACCESSOIRES

Ook kunnen jullie terecht bij de andere exposanten voor handige accessoires, camperbouw, interessante gidsen en magazines, verzekeringen en de allernieuwste snufjes en toepassingen voor de camper.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer:

07 en 08 maart 2020

Waar:

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
BE – 8500 Kortrijk
België

Prijzen:

Volwassenen: €6,00 ( aan de kassa )
Kinderen tot 16j GRATIS

Openingsuren:

Za 07/03 10:00-18:00
Zo 08/03 10:00-17:00

www.motorhomesalon.be
Tel: +32(0)477 800 880
info@motorhomesalon.be

BTW BE 0634 875 787

Kleine honden en assistentiehonden zijn toegelaten.

BEREIKBAARHEID

MET DE AUTO

  • Kortrijk Xpo ligt onmiddellijk aan de afrit n°2 van de autosnelweg E17
  • Vanuit Brussel: autosnelweg E40 tot Gent – autosnelweg E17 tot Kortrijk – afrit n°2 Kortrijk Zuid / Expo (afstand: 90 km)
  • Vanuit Antwerpen: autosnelweg E17 tot Kortrijk – afrit n°2 Kortrijk Zuid / Expo (afstand: 98 km)
  • Vanuit Mons-Doornik: autosnelweg E403 – autosnelweg E17 richting Gent – afrit n°2 Kortrijk Zuid / Expo (afstand: 30 km)
  • Vanuit Oostende-Brugge: E403 tot Kortrijk – R8 richting Kortrijk Zuid – afrit ’t Hoge – afrit n°2 Kortrijk Zuid / Expo (afstand Oostende: 65 km – afstand Brugge: 50 km)
  • Vanuit Nederland: autosnelweg A1 tot Breda – autosnelweg E17 Antwerpen-Gent-Kortrijk – afrit n°2 Kortrijk Zuid / Expo (afstand Breda: 155 km)

Kortrijk Xpo beschikt over een capaciteit van 2.500 parkeerplaatsen – bekijk het overzicht.
Voor bezoekers met een kampeerauto heeft Stad Kortrijk een uitgerust terrein in het historische centrum.  Meer informatie op de website van Toerisme Kortrijk.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Het station van Kortrijk ligt op 2,5 km van Kortrijk Xpo. Vanaf het station rijden verschillende buslijnen (zie regeling) naar de beurs.  Om de 15 minuten is er een bus die u 10 minuutjes later bij ons voor de deur afzet.

  • Met bus 1, 12 en belbus 99 stap je af aan de halte ‘Kinepolis – Xpo’. Deze halte ligt vlak aan Kortrijk Xpo.
  • Met de lijnen 13, 15 en 16 stap je af aan de halte ‘Halve Jan’. Deze halte ligt direct aan Kortrijk Xpo.

Voor de meest recente dienstregeling, bezoek de websites van De Lijn of NMBS