U droomt van VRIJHEID! Strakblauwe lucht, kalme zee. Een uitzicht zo mooi, dat je ogen er pijn van doen. Waar we morgen heengaan? Dat doet er niet toe! We leven in het nu op deze prachtige plek met ons thuis binnen handbereik. Vrijheid dat is kamperen met de motorhome! Wist u dat er een mobilhome bestaat voor elk budget (dus ook het uwe!)

EEN MOBILHOME VOOR ELK BUDGET

Naargelang uw budget kan u kiezen voor een nieuwe of tweedehands motorhome. De prijs van een mobilhome varieert in functie van het merk, het model, de motor, de oppervlakte en enkele specifieke eigenschappen.

  • Tweedehands
    Indien u zich een kwalitatieve mobilhome wilt aanschaffen maar over een beperkt(er) budget beschikt, kan u slim kiezen en een tweedehands motorhome kopen. Op de beurs kan je kiezen tussen allerlei merken en modellen! U hoeft niet naar alle motorhomedealers afzonderlijk te gaan rijden u kan ze op de beurs onder 1 dak vinden met al hun tweedehands modellen aan sterke prijzen en voorwaarden!
  • Huren
    In plaats van onmiddellijk een tweedehands mobilhome te kopen kan u er ook gewoon één huren. Dit zal u toelaten om een eerste trip uit te testen en te zien of het model geschikt is vooraleer u overgaat tot een aankoop. Breng de vele verhuurbedrijven een bezoekje op de beurs en kies een model die het best bij u past.

TWEEDEHANDS MOBILHOME KOPEN: ENKELE KOSTEN DIE IN ACHT MOET NEMEN

Indien u een motorhome, nieuw of tweedehands wenst aan te kopen moet u met volgende kosten rekening houden: aankoopprijs, verzekering, motorrijtuigenbelasting, APK, onderhoud, vochtmeting, technische controles, stalling & locaties, brandstof, overnachtingskosten, SCM certificering.