Skip to main content Skip to search

GOEDKOOP KAMPEREN? DAT KAN!

GOEDKOOP KAMPEREN? DAT KAN!

We zetten een paar handige tips op een rijtje, zodat je met weinig geld kan genieten van een heerlijke kampeervakantie.

ZELF KOKEN
Natuurlijk is het heerlijk om lokale lekkernijen te proeven, maar voor je budget is dat vaak minder gunstig. Op plaatselijke markten kan je de producten vinden waarmee je ook zelf die lekkernijen kan maken. Die smaken dikwijls net zo goed of zelfs beter. Ben je gehecht aan producten van thuis? Vergeet deze niet mee te nemen!

VOORDEELKAARTEN
Er bestaan heel wat kortingskaarten waarmee je in het voor- en naseizoen voordelig en voor een vast tarief per nacht kunt kamperen op campings.

ONDERWEG
Vermijd tolwegen door je navigatie goed in te stellen. Wanneer je even van de snelweg gaat kan je vaak goedkoper tanken.

ALLERLEI
Zorg dat je veel handige producten zelf meeneemt, zodat je ze niet dubbel hoef te kopen. Dat bespaart kosten! Denk bijvoorbeeld aan vaatdoekjes, zeep, afwasmiddel en je peper-en-zoutstel, die kun je gemakkelijk van huis meenemen.

Er zit een  prijsverschil tussen campings in toeristische plaatsjes en campings die daarbuiten liggen. Iets waar je bij het boeken ook rekening mee kunt houden!

Heb je zelf nog slimme tips voor goedkoop kamperen waar wij nog niet aan hebben gedacht? Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

Comments are closed.