Kerstmarkt Keulen

In Keulen valt er veel te beleven en het speciale aan de kerstmarkt in Keulen is dat je overal op de imposante Dom kunt zien. Alle pleinen hebben hun eigen thema en de enorme prachtige kerstboom kan je vinden op De markt naast de Dom.
Je kan eventueel terecht met je camper op Camperplaats: Campingplatz Stadt Köln, gelegen aan de Rijn op ongeveer 2 km van het centrum.
Met de caravan en de motorhome kan je terecht op volgende campings “Camping der Stadt Keulen en Camping Berger, gelegen op 0,3km van het centrum.

Kerstmarkt Berlijn

In Berlijn vind je 60 kerstmarkten. De meeste kan je vinden in het centrum van Berlijn.
Je kan eventueel terecht met je mobilhome op Camperplaats: City Camp 1, dichtbij het vliegveld Berlijn Tegel. Het centrum van Berlijn is op ongeveer 17 km afstand.
Voor de caravans kan je terecht op City Camping Berlin.

Kerstmarkt Düsseldorf

De kerstmarkt in Düsseldorf heeft maar liefst 6 pleinen vol met kraampjes en elk met een eigen thema. Zes verschillende thema’s in 1 stad in combinatie met gezellige cafétjes en restaurantjes in de omgeving maken de kerstmarkt in Düsseldorf zo bijzonder. Vergeet niet een kijkje te nemen bij de ijsbaan op de Gustaf Grudgens Platz of het overdekte poppentheater! Populair bij de kinderen!
Je kan eventueel terecht met je motorhome op Parkplatz Rheinterrasse/ Tonhalle, gelegen langs de Rijnkade of met de caravan en motorhome op Rheincamping Meerbusch (op 9km van Düsseldorf).

Kerstmarkt Heidelberg

Deze universiteitsstad is heel leuk om met kerst te bezoeken. De stad is omringd met een oude stadsmuur, waardoor het heel knus is. Vergeet niet Slot Heidelberg te bezoeken je kan het bereiken met de bergbahn. Tijdens de kerst wordt er kerstmuziek gespeelden is het slot mooi verlicht.
Je kan eventueel terecht met je mobilhome op Camperplaats Heidelberg: deze camperplaats ligt aan de Necklar en het oude centrum van de stad is op 4 km afstand.
Je kan eventueel terecht met je caravan of camper op Camping Heidelberg-Neckartal.

Kerstmarkt Dortmund

De kerstmarkt in Dortmund is de grootste in Duitsland. Je vindt hier meer dan 300 kraampjes en er zijn heel veel ambachten te bewonderen. Daarnaast kun je er ook kiezen uit een breed aanbod aan eten en drinken. Ondanks dat het de grootste kerstmarkt van Duitsland is, is alles goed te voet te doen. Alle kerstmarkten liggen dichtbij elkaar. Het meest bijzondere aan de kerstmarkt in Dortmund zijn de optredens van Duitse popsterren.
Je kan eventueel terecht met je motorhome en caravan op 12 km van het centrum vind je Camping Hohensyburg.