Skip to main content Skip to search

ANTWERPEN

Gratis overnachten

Het weekend van de beurs kunnen de bezoekers van de beurs GRATIS verblijven met de motorhome op camperpark Vogelzang van zaterdag op zondag (zaterdag 23/04/2022 toekomen).
Wanneer u vroeger wenst toe te komen of langer wenst te blijven kan dat uiteraard, de extra overnachtingen kan u betalen bij aankomst op Camperpark Vogelzang aan de receptie. Meer info over Camperpark Vogelzang kan je vinden via hun website : www.camperparkvogelzang.be

MAAK VAN JE BEZOEK EEN MINI-trip
Door te overnachten op Vogelzang ga je super relaxed de beurs ontdekken en je hoeft niet halsoverkop naar huis. Je hebt lekker de tijd om jouw beursbezoek te combineren met een dagje Antwerpen.

Vraag hier uw gratis overnachting aan. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een betalingsmail voor het storten van € 5,00. De reservatie is pas definitief nadat we de betaling ontvangen hebben. Daarna ontvangt men een bevestiging van de reservatie. Op de beurs kan men de € 5,00 recupereren bij de infobalie. Specifieke informatie versturen we de week voor de beurs en kan bekomen worden op het terrein Vogelzang.
Wees snel! De plaatsen zijn beperkt!

STUUR ONS EEN BERICHT