Skip to main content Skip to search

ANTWERP EXPO 11 & 12 MAART 2023

Op 11 & 12  maart 2023 vindt in Antwerp Expo voor de 12de maal het 2de hands MotorhomeSalon plaats. Dankzij de exposanten uit zeer uiteenlopende sectoren is de beurs voor alle motorhomeliefhebbers uit België en Nederland een echte must.
Het Tweede hands MotorhomeSalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een motorhomekoopje wil doen. Er zijn honderden motorhomes: tweedehands campers en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.
En ook voor de motorhomebezitter is het salon meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!
Mensen die (voor het eerst) willen proeven van de motorhomebeleving kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven.
Achtergrond en duiding krijgt de mobilhomegebruiker bij de boeiende exposanten die graag tijd vrijmaken om jullie te informeren. In het Mobilcafé kan je verpozen en op adem komen.

Tijdens de beurs, vind je de motorhome van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde motorhomevakantie! Mis het event niet!

Tweedehands Motorhomesalon

DEALERS

Motorhomes : tweedehands en stock mobilehomes aan super kortingen! De beurs is het evenement voor iedereen uit België en Nederland die net voor de zomer een motorhome koopje wilt doen. De exposanten bieden motorhomes tegen interessante prijzen en garantie.

WAAR KAMPEREN

Natuurlijk kan je er ook exposanten vinden met informatie over de mooiste camperplaatsen en campings in België, Nederland, Europa en verder! Voor vakantie of weekend weg! Kom hen bezoeken en doe de nodige inspiratie op!

ACCESSOIRES

Ook kunnen jullie terecht bij de andere exposanten voor handige accessoires, camperbouw, interessante gidsen en magazines, verzekeringen en de allenieuwste snufjes en toepassingen voor de camper.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer:

11 en 12 maart 2023

Waar:

Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen
België

Antwerp Expo bevindt zich buiten de lage-emissiezone (LEZ)! Hieronder kan je meer info vinden welke route je moet volgen.

Prijzen:

Volwassenen: €6,00 ( aan de kassa )
Kinderen tot 16j GRATIS

Openingsuren:

Za 11/03 10:00-18:00
Zo 12/03 10:00-17:00

www.motorhomesalon.be
Tel: +32(0)477 800 880
info@motorhomesalon.be
BTW BE0634 875 787

Kleine honden en assistentiehonden zijn toegelaten.

BEREIKBAARHEID

MET DE AUTO

  • Vanuit Brussel: via de E19: afrit 5a ‘Antwerpen-Centrum’ – richting Singel-Zuid volgen – aan de tweede verkeerslichten sla je linksaf de Jan Van Rijswijcklaan in.
  • Vanuit Gent: via de E17: neem afrit 5 ‘Wilrijk/Berchem’ op de ring.
  • Vanuit Breda, Hasselt of Turnhout: volg de ring richting Brussel, neem afrit 5 ‘Wilrijk’ – volg de pijl Antwerp Expo.
LEZ-zone Antwerpen
Lez-zone Antwerpen II
Lez-zone Antwerpen III

MET HET OPENBAAR VERVOER

Met de trein
U rijdt tot Antwerpen Centraal Station. Daarna neemt u tram 2 (Merksem-Hoboken) of tram 6 (richting Olympiade), die voor de ingang van Antwerp Expo stopt.
Met de tram
Tram 2 : Merksem-Hoboken
Tram 6 : Luchtbal-Olympiade
Met de bus
Bus 17 : Centraal station-Wilrijk-UZA
Bus 22 : Groenplaats-Valaar-UZA
Bus 38 : Schijnpoort-Berchem-Antwerpen Zuid
Bekijk hier de reistijden van De Lijn.