Motorhomesalon Antwerpen

Welkom op de 14e uitgebreide editie van het Motorhomesalon Antwerpen! Deze editie biedt drie hallen vol met een overvloed aan mogelijkheden voor jouw volgende reisavontuur. Toonaangevende motorhomeverdelers presenteren een gevarieerd assortiment aan modellen, terwijl talloze exposanten je voorzien van producten en diensten om jouw reis nog aangenamer te maken. Of je nu op zoek bent naar deskundig advies, vragen hebt over je reisplannen, of gewoon inspiratie zoekt, onze exposanten staan klaar om je professioneel te begeleiden. Bezoek ook ons FIETSDORP, een unieke gelegenheid om de nieuwste fietsmodellen, elektrische scooters en steps te ontdekken, die je ook kunt uittesten op het FIETSPARCOURS. Onder één dak bieden we een unieke en inspirerende omgeving waar je kunt dromen over jouw aankomende vakantie. Kom naar de beurs om ideeën op te doen, ontdek hoe je jouw reis kunt invullen en beleven, en laat je betoveren door de diverse mogelijkheden die deze editie te bieden heeft.

Het mobilcafé en meer

Mensen die (voor het eerst) willen proeven van de motorhomebeleving kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven. Achtergrond en duiding krijgt de mobilhomegebruiker bij de boeiende exposanten die graag tijd vrijmaken om jullie te informeren. In het Mobilcafé kan je verpozen en op adem komen. Tijdens de beurs, vind je de motorhome van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde motorhomevakantie! Mis het event niet!

Dealers & accessoires

Motorhomes : tweedehands en stock mobilehomes aan super kortingen! De beurs is het evenement voor iedereen uit België en Nederland die net voor de zomer een motorhome koopje wilt doen. De exposanten bieden motorhomes tegen interessante prijzen en garantie. Ook kunnen jullie terecht bij de andere exposanten voor handige accessoires, camperbouw, interessante gidsen en magazines, verzekeringen en de allenieuwste snufjes en toepassingen voor de camper.

Praktisch

Wanneer

22 & 23 februari 2025

Waar

Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen
België

Antwerp Expo bevindt zich buiten de lage-emissiezone (LEZ)! Hieronder kan je meer info vinden welke route je moet volgen.

Prijzen

Prijzen

Volwassenen: €10,00 (aan de kassa)
Kinderen tot 16jaar GRATIS

Openingsuren

Za 22/02: 10:00-18:00
Zo 23/02: 10:00-17:00

 www.motorhomesalon.be
 Tel: +32(0)477 800 880
 info@motorhomesalon.be
BTW BE0634 875 787

Honden zijn welkom onder bepaalde voorwaarden. Wij vragen eigenaars vriendelijk om altijd een zakje en vochtige doekjes bij zich te hebben. Mocht uw hond zijn behoefte doen, verzoeken wij u dit netjes op te ruimen om overlast voor andere bezoekers en exposanten te voorkomen. Het is immers niet prettig voor anderen als zij hier hinder van ondervinden. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanuit Brussel: via de E19: afrit 5a ‘Antwerpen-Centrum’ – richting Singel-Zuid volgen – aan de tweede verkeerslichten sla je linksaf de Jan Van Rijswijcklaan in.

Vanuit Gent: via de E17: neem afrit 5 ‘Wilrijk/Berchem’ op de ring.

Met het openbaar vervoer

Met de trein

U rijdt tot Antwerpen Centraal Station. Daarna neemt u tram 2 (Merksem-Hoboken) of tram 6 (richting Olympiade), die voor de ingang van Antwerp Expo stopt.

Met de tram

Tram 2 : Merksem-Hoboken
Tram 6 : Luchtbal-Olympiade

Met de bus

Bus 17 : Centraal station-Wilrijk-UZA
Bus 22 : Groenplaats-Valaar-UZA
Bus 38 : Schijnpoort-Berchem-Antwerpen Zuid
Bekijk hier de reistijden van De Lijn.