Motorhomesalon Antwerpen

Op 9 & 10 maart 2024 vindt in Antwerp Expo voor de 12de maal het 2de hands MotorhomeSalon plaats. Dankzij de exposanten uit zeer uiteenlopende sectoren is de beurs voor alle motorhomeliefhebbers uit België en Nederland een echte must. Het Tweede hands MotorhomeSalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een motorhomekoopje wil doen. Er zijn honderden motorhomes: tweedehands campers en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties. En ook voor de motorhomebezitter is het salon meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!

Het mobilcafé en meer

Mensen die (voor het eerst) willen proeven van de motorhomebeleving kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven. Achtergrond en duiding krijgt de mobilhomegebruiker bij de boeiende exposanten die graag tijd vrijmaken om jullie te informeren. In het Mobilcafé kan je verpozen en op adem komen. Tijdens de beurs, vind je de motorhome van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde motorhomevakantie! Mis het event niet!

Dealers & accessoires

Motorhomes : tweedehands en stock mobilehomes aan super kortingen! De beurs is het evenement voor iedereen uit België en Nederland die net voor de zomer een motorhome koopje wilt doen. De exposanten bieden motorhomes tegen interessante prijzen en garantie. Ook kunnen jullie terecht bij de andere exposanten voor handige accessoires, camperbouw, interessante gidsen en magazines, verzekeringen en de allenieuwste snufjes en toepassingen voor de camper.

Praktisch

Wanneer

9 en 10 maart 2024

Waar

Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen
België

Antwerp Expo bevindt zich buiten de lage-emissiezone (LEZ)! Hieronder kan je meer info vinden welke route je moet volgen.

Prijzen

Prijzen

Volwassenen: €10,00 (aan de kassa)
Kinderen tot 16jaar GRATIS

Openingsuren

Za 9/03 10:00-17:00
Zo 10/03 10:00-17:00

 www.motorhomesalon.be
 Tel: +32(0)477 800 880
 info@motorhomesalon.be
BTW BE0634 875 787

Kleine honden en assistentiehonden zijn toegelaten.

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanuit Brussel: via de E19: afrit 5a ‘Antwerpen-Centrum’ – richting Singel-Zuid volgen – aan de tweede verkeerslichten sla je linksaf de Jan Van Rijswijcklaan in.

Vanuit Gent: via de E17: neem afrit 5 ‘Wilrijk/Berchem’ op de ring.

Met het openbaar vervoer

Met de trein

U rijdt tot Antwerpen Centraal Station. Daarna neemt u tram 2 (Merksem-Hoboken) of tram 6 (richting Olympiade), die voor de ingang van Antwerp Expo stopt.

Met de tram

Tram 2 : Merksem-Hoboken
Tram 6 : Luchtbal-Olympiade

Met de bus

Bus 17 : Centraal station-Wilrijk-UZA
Bus 22 : Groenplaats-Valaar-UZA
Bus 38 : Schijnpoort-Berchem-Antwerpen Zuid
Bekijk hier de reistijden van De Lijn.

Open chat
1
Hulp nodig?
Scan the code
Hallo,
Hoe kunnen wij jou helpen?