Motorhomesalon Gent

Op 26 en 27 april 2025 staat het Tweedehands Motorhomesalon GENT gepland in Flanders Expo. Het Tweedehands Motorhomesalon vormt de ideale gelegenheid voor iedereen die voor de zomer op zoek is naar een betaalbare motorhome. Verken een breed scala aan motorhomes, waaronder tweedehands campers en stockwagens, allemaal tegen zeer concurrerende prijzen en voorzien van garanties. Ook voor eigenaars van motorhomes is het salon zeer relevant, met aanbieders van accessoires, informatieve gidsen en magazines, verzekeringsmaatschappijen en vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen die uitgebreid aan bod komen.

Het mobilcafé en meer

Overweeg je om voor de eerste keer met een motorhome op reis te gaan? Bezoek dan de diverse verhuurbedrijven die je graag informeren en ondersteunen bij deze nieuwe ervaring. Heb je al een motorhome? Ontdek dan onze talrijke exposanten, die met plezier de tijd nemen om je te voorzien van waardevolle informatie. Ontspan en neem even pauze in het Mobilcafé. Tijdens de beurs kun je niet alleen de motorhome van je dromen vinden, maar ook een overvloed aan tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde motorhomevakantie! Mis dit evenement niet!

Dealers & accessoires

Ontdek op het Motorhomesalon Gent, tweedehands en stock motorhomes tegen verleidelijke prijzen met garantie! Of je nu op zoek bent naar meer comfort tijdens je camperreizen, met de beste stoelen, een luifel, ecologische toiletproducten, en de wens om jouw motorhome te laten schitteren, of als je overweegt deze uit te rusten met zonnepanelen en batterijen voor energiezuinig en zelfstandig reizen, bezoek dan zeker de diverse accessoirebedrijven op de beurs. Voor een motorhome die volledig is afgestemd op jouw wensen, staan er exposanten klaar die gespecialiseerd zijn in camperbouw. Vergeet ook niet informatie in te winnen over de beste verzekering, zodat je zorgeloos op reis kunt vertrekken.

Praktisch

Wanneer

26 en 27 april 2025

Waar

Flanders Expo
Maaltekouter 1
9051 Gent
België

Prijzen

Prijzen

Volwassenen: €5,00 (aan de kassa)
Kinderen tot 16jaar GRATIS
Met kortingsbon: €2,00 (aan de kassa)

Openingsuren

Za 26/04 10:00-18:00
Zo 27/04 10:00-17:00

 www.motorhomesalon.be
 Tel: +32(0)477 800 880
 info@motorhomesalon.be
BTW BE0634 875 787

Honden zijn toegelaten onder specifieke voorwaarden. Hun eigenaren dienen te allen tijde een zakje en vochtige doekjes bij zich te hebben om eventuele binnenplasjes of buitenpoepjes netjes op te ruimen.

Bereikbaarheid

Met de auto

Neem afrit 14 op de E40 Brussel – Oostende. In de eventkalender vind je per event de aanbevolen parking.

Met het openbaar vervoer

Met de tram

Tram 1 zet jou zorgeloos en veilig af aan de deur van Flanders Expo. Bekijk de dienstregeling via onderstaande link.

Met de fiets

Neem de fietsersbrug via de Derbystraat. Of neem via de R4 en de Raymond La Rochelaan het fietspad tot Flanders Expo.
Parkeer je fiets in de fietsenstalling aan Hal 3.
Meer info.

Te voet

Neem de fietsersbrug via de Derbystraat. Of neem via de R4 en de Raymond La Rochelaan het wandel-/fietspad tot Flanders Expo.
Meer info.

Mensen met een beperking parkeren gratis op de voorziene parkeerplaatsen op parking PA4