Overnachting tijdens motorhomesalon

Net naast Antwerp Expo ligt Camperpark Vogelzang. Met meer dan 100 motorhome plaatsen is het mogelijk om het motorhomesalon op een eenvoudige manier met de motorhome te bezoeken en te overnachten. Je kan een bezoek aan het motorhomesalon koppelen aan een bezoek van de prachtige Stad Antwerpen.

Het weekend van de beurs kunnen de bezoekers GRATIS verblijven met de motorhome op camperpark Vogelzang van zaterdag op zondag (zaterdag 9/03/2024 toekomen). Vraag uw gratis overnachting aan door te klikken op onderstaande knop. Wees snel! De plaatsen zijn beperkt!

Camperpark Vogelzang

www.camperparkvogelzang.be

Vogelzanglaan 7 – 2020 Antwerpen

Overnachting Crowne Plaza

Op 150 meter van Antwerp Expo bevindt zich Hotel Crown Plaza, Gerard Le Grellelaan 10, 2020 Antwerpen.

Wat valt er te beleven in Antwerpen!

Via onderstaande websites kan je opzoeken wat er allemaal te beleven valt
in Antwerpen :

FindOut
Vind de leukste evenementen via verschillende categorieën, filter op datum en/of op prijs of neus door trending tags. Laat je inspireren door de keuze van de redactie! Schrijf je in op de blog en ontdek in je mailbox de grootste aanraders!

Wattedoen.be
Uitgebreide agenda gaande van rommelmarkten, ontspanning, voorstellingen, workshops tot nachtleven. Met handige zoekfuncties.

Uit-kalender Antwerpen
Op de website van Antwerpen vind je een pagina waar je makkelijk in de Uit-kalender kan zoeken op alle evenementen in Antwerpen.

This is Antwerp
Deze website spitst zich toe op toeristen die de verborgen hotspots van lokale kenners willen ontdekken.

Tripadvisor
Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van de beste activiteiten in Antwerpen.