VRAAG JE KORTINGSBON HIER AAN

Vraag hier je kortingsbon aan voor het Motorhomesalon in Antwerp Expo op 22 & 23 februari 2025 en betaal nog slechts €5,00/persoon ipv €10,00. Betalen doe je pas later aan de kassa!


  HONDERDEN MOTORHOMES

  Tijdens de beurs presenteren tientallen motorhomeverdelers hun mooiste mobilhomes, variërend van Alkoof tot Integraal en vans.Een diversiteit aan modellen, zowel tweedehands als stock modellen.

  ACCESSOIRES

  Verbeter je volgende motorhomereis met eersteklas stoelen, een prachtige luifel, hoogwaardige producten om je camper te laten stralen, en slimme zonnepanelen voor een energiezuinige en zorgeloze vrije vakantie.

  TEST JE NIEUWE FIETS

  Verken niet alleen de fietsen, plooifietsen (al dan niet elektrisch), steps en e-scooters, maar ontdek ook een uitgebreid fietsparcours waar je jouw nieuwe tweewieler uitgebreid kunt testen. Maak een testrit in hal 5!

  BLIJF GRATIS OVERNACHTEN

  Het weekend van de beurs kunnen de bezoekers GRATIS verblijven met de motorhome op camperpark Vogelzang van zaterdag op zondag (zaterdag 22/02/2025 toekomen). Vraag uw gratis overnachting aan. Wees snel! De plaatsen zijn beperkt!